Sjukt men sant

Jag trodde knappast att det skulle vara möjligt att med ett 6 veckors program hinna planera för att sätta King Kong. Jag var sjukt skeptisk men såg min chans att bli snabbt tvingas bli bättre på ett svagt moment: Squat Clean.

Vad behövdes göras för att lyckas ?

Stats för 6v sedan

 • DL: 205
 • SC: 110
 • FS: 121
 • PC: 117,5

Stats nu:

 • DL 215
 • SC 117,5
 • FS: 126
 • PC: 117,5

Hur har vi tränat ? OLy + ca 70% av en Cathletics Squat Cycle samt korta Metcons.

De stats som jag nu har tror jag ungefär är minimum vad som krävs för att greja KK. För en riktigt bra tid så krävs det säkert en SC på 130. Jag kanske kan kapa denna tid med minst 5min bara genom att köra själv och ha ett par ringar i närheten, de vi hade tillgång till satt 100m bort.

Då Vimeo tänker konvertera min video i 30min till så lägger jag in slutet först. Min mor ringde när det var två-tre min kvar så videon bröts i två delar. Kanske tur det då gränsen på Vimeo är 500MB och part 1 är 497M :)

Del 1:
[vimeo 18303545 w=400 h=300]

Del 2
httpv://www.youtube.com/watch?v=gU0UIRjlni0

Nästa mål ? Sectionals ? Ser fram emot att sätta träningsplaneringen.

3 Comments

 1. Starkt att fixa kingkong, din första vändning på sista varvet såg inte så tung ut heller!
  Ett tips bara, ha inte med Lanner i dina filmklipp i fortsättningen, det får dig att se svag ut :) Sick, vad han bollar med vikterna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *